VALPAR

 

Ängsbacken's Elsa har fått valpar efter Smedebakkens Fero. Valparna är födda v 35 och redo för flytt v 43. Detta är samma parning som vår O-kull. Vi, och alla valpköpare, är väldigt nöjda med O-kullen. Det är trygga, sociala och föriga hundar med fina arbetsegenskaper.

 

Tävlingsintresserad fodervärd sökes till tikvalp i denna kull!

 

Elsa har HD B och ED ua. Hennes helbror och halvsyskon i Ängsbacken's F-kull är även de ua på lederna. Elsa har följande meriter: MH, 1:a pris lyd 2, BH, IPO1, BSL2, IPO2.

Fero är en dansk hane som har HD B och ED ua, samt att alla hans syskon är ua på lederna. Fero är aktiv polishund och har även tävlat en del, bland annat danska mästerskapen för polishundar två gånger. Han är utställd med SG och avelskorad.

 

Vi förbehåller oss fri prövningsrätt vid valet av valpköpare.

 

Intresserad av en Ängsbacken-valp?

Av dig som förare förväntar vi oss att du tar dig tiden och skaffar de medhjälpare/mentorer som behövs för att ge din hund ett aktivt liv.

Gärna, men inte nödvändigtvis, på tävlingsbanan.

Är du seriöst intresserad av en valp ber vi dig ta kontakt, via mail eller telefon.

 

Självklart är alla valpar registrerade i SKK, avmaskade, vaccinerade och veterinärbesiktigade (besiktningsintyg ej äldre än 7 dagar) samt ID-märkta vid leverans. 3 års försäkring avseende "dolda fel" har vi, precis som alla andra uppfödare.

 

OBS! NB! OBS! NB! OBS!

När vi väljer hem till våra valpar ser vi till hundens totala livskvalitet.

Vi är petiga med att hunden skall ha det bra HELA livet, inte bara ha en kort intensiv tävlingskarriär.

 

Därför är det inte dina tävlingsmeriter som avgör om du får köpa en Ängsbacken-hund utan din inställning till träning/tävling/hundliv.

 

Vi har inte "kölista/turordning" på valparna utan ett 1:a och ett 2:a val. Oftast har alla olika favoriter och alla kan få den valp de önskat som 1:a. På alla kullar hittills har det bara missat EN gång. Då ville alla ha samma men alla hade olika 2:or, så det löste sig bra i alla fall.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kattis Ehrlander & Jarmo Heiskanen

telefon: +46 (0)158-34113 (hem),

+46 (0)708-888684 (Kattis)

e-mail: aengsbacken@hotmail.com

KONTAKT